Goedkoop auto poetsen

Wiki Article

Schaam je je bijna als je wegrijdt? Wij wassen je toyota van onder tot boven tot ie er weer als nieuw uit ziet. Sneeuw doet je kia weinig goeds, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij maken er zoveel werk van dat de sierlijke glans die je vierwieler ooit eens bezat weer terug komt. Voor het fraaiste resultaat zullen we de bovenste laag weer doen blinken. Onze mensen zijn altijd tevreden als de klus is geklaard, en dat is niet zo vreemd, want ze maken gebruik van de betere autowax en geven hun ziel en zaligheid. Zie op onze webpagina enkele voor en na foto's om ons met een gerust hart te vertrouwen.
In de kortste tijd komen de buren op je af om te vragen of je een andere vierwieler hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest onvoorspelbare momenten kan het gebeuren, steentjes die omhoog springen of net even te snel met je sleutels en je lak is beschadigd. Een hele bos krassen in je autolak waar je niet op zat te wachten. Al die beschadigingen maken de kleur tevens glansloos, het ziet er niet uit. Om nogmaals in een glansrijke bolide te touren is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs als de krasjes dieper zijn, maar daar zijn andere middelen voor benodigd. Een uitstekende autolak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer het aanzien die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Het meest opvallende is de kleur, deze is als nieuw.

Super mooi toch al die sprankelende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Dat je een rondje aan het wandelen bent en zoiets hebt van wauw dat ziet er gaaf uit? Dit wordt verkregen met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw auto kan er net zo gelikt uit gaan zien. Glascoating is een onzichtbare laag die over de laklaag is aangebracht, door dit blijft je voertuig vele jaren extra beschermd. Alvorens de glas-coating op de heilige koe kan worden gepoetst behoort de vierwieler eerst ingrijpend gewassen te zijn wilt het middel blijven zitten. Het eindresultaat is dat nattigheid en al het andere vuil van deze lak afglijdt zodat je altijd in een schone auto naar je werk kan.

Wil je de binnenkant van je heilige koe laten verfraaien zodat deze weer als nieuw is? Gesoffeerde zetels verkrijgen hun oorspronkelijke kleur en alles wat aan de binnenzijde te vinden is is zo fatsoenlijk of als je net de autosleutel hebt verkregen. Na enkele jaren in de auto te hebben gereden is deze een stuk vuiler als dat de bedoeling is. Als je je oma gaat ophalen dan is het een schande als die een vieze autorit krijgt. De lederen bekleding komt na onze interieur reiniging er nogmaals als nieuw uit te zien. Een herinnering is toch wel de geur toen je je Audi net bij de dealer had opgehaald? Wij verbergen de vervelende geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer prettig geurt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je bolide van binnen en buiten schoon. Het ‘autowassen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan afnemen. Bovendien bestaat er een keuze om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Heb je een auto voor je bedrijf of een particuliere? Bij ons is elke automobiel welkom, we helpen alle mensen aan een fonkelend schoon voertuig. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij onder andere je vriendin. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

Maak een afspraak.

Jouw vierwieler staat daar maar duf te zijn bij de voordeur? Wij boenen je renault van links tot rechts tot ie er weer als nieuw uit ziet. Iets dat je Lada kleurloos doet lijken komt door sneeuw, de invloeden van buiten geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij zorgen er voor dat de fraaie glans die je vierwieler ooit eens bezat nogmaals naar voren komt. De laklaag wordt nogmaals tot leven gewekt voor het fraaiste resultaat. Onze mensen zijn altijd trots als de klus is geklaard, en dat is niet zo raar, want ze gebruiken de betere producten en geven hun ziel en zaligheid. Wil je wat foto's zien van auto's voor en na onze inspanningen? Deze kan je vinden op onze webpagina.
In de kortste tijd komen bekende op je af om te vragen of je een andere heilige koe hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Op de meest vreemde ogenblikken kan het gebeuren, grind dat omhoog springt of even niet uitkijken met je sleutelbos en een witte streep laat zich in je lak zien. Jammer, er valt helaas niks aan te doen maar wel wat tegen te doen. Het is een bedroefd moment en je bent juist altijd zo zuinig. Om van al die krasjes in je bolide af te komen kan je deze naar ons toe brengen om te laten polijsten. Na onze polijstbehandeling zijn krasjes die gekomen zijn van je sleutelbos, een paar boomtakken of grind weer volledig onzichtbaar. Wat meteen opvalt is de kleur, deze is als nieuw.

Valt jouw oog ook op al die glanzende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder verlichting van de straat? Dat je een blokje aan het wandelen bent en Lees hier zoiets hebt van dat is wel erg appetijtelijk? Dat wordt gedaan met glascoating en deze dienst zit ook in ons assortiment, dus jouw bolide kan er net zo gelikt uit gaan zien. Nano-coating is een transparante laag over de bestaande laklaag heen, door dit blijft je voertuig jaren lang extra beschermd. Voordat de glascoating kan worden gewreven behoort de bolide eerst zorgvuldig gewassen te zijn wilt de gel blijven zitten. Het eindresultaat is dat regenwater en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een schone vierwieler boodschappen kan doen.

Wil je de binnenkant van je voertuig laten verfraaien zodat deze weer als nieuw is? Wij maken werk van het gehele interieur, de autostoelen en dashboard tot de voetenmat aan toe. Als je de auto al een langere tijd hebt is deze niet zo fatsoenlijk meer als dat de bedoeling is. En welk zelfrespecterend persoon wilt er nu genoegen nemen met een vies interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Bmw zalig geuren, maar die geur verdwijnt terwijl er andere bijkomen. Wij maskeren de vervelende geuren niet, maar verwijderen deze zodat je auto interieur weer aangenaam geurt.

Om je Audi helemaal van buiten en binnenkant fris te laten stofzuigen bieden we ook pakketten aan. Het ‘Interieur reinigen’ pakket is een voorbeeld die je bij ons kan bestellen. Bovendien bestaat er een keuze om meerdere pakketten in te zetten, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, alle auto's en bestelwagens die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij onder andere je vriend. Door het hele land hebben we momenteel 6 autopoetsbedrijven staan die elk net zo goed is. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Breng ons maar eens een bezoek.

Report this wiki page